WELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELK

 

 

MRS JOHNSON ZOEKT EEN LAGE ALT EN EEN HOGE SOPRAAN

 

Vrouwenkoor Mrs Johnson uit Groningen is op zoek naar zangeressen!

Voor komende projecten zoeken we nieuwe leden en dan met name een lage alt en een hoge sopraan.

 

MUZIEK?

Soms zingen we acapella, een andere keer worden we begeleid door piano of een enkel ander instrument.

Licht en klassiek, oud en modern; alles komt voorbij.

 

MET WIE?

18 gedreven zangeressen, variërend in leeftijd van 40-60+, allemaal met ruime zangervaring. We zingen sinds april 2022 onder leiding van dirigent Hannah Tomasini.

 

REPETEREN WANNEER?

We repeteren elke woensdagavond van 19.45-22.00 uur in het Apostolisch Genootschap aan Vestdijklaan 2 in Groningen. Daarnaast plannen we in de aanloop naar de concerten af en toe een repetitie(mid)dag, en sommigen van ons gaan na afloop van de repetitie nog even gezellig een glaasje drinken.

 

OEFENEN TUSSENDOOR?

We verwachten van alle vrouwen dat ze thuis studeren. Op de repetitie wordt er Muziek gemaakt. Daartoe werken we met een repetitieschema en worden er van lastiger stukken midifiles gemaakt.

 

HOE WERKT HET?

Je zingt eerst 2-3 woensdagen op proef mee. Je krijgt een “buddy” die al je vragen beantwoordt en die jou wegwijs maakt. Dan doe je een stemtest onder leiding van de dirigent en heb je een kort gesprekje met een bestuurslid en je buddy. Je kunt dan nog eventuele andere vragen kwijt. Wanneer je besluit lid te worden en je bent aangenomen, zing je wat ons betreft in ieder geval mee tot en met het volgende project. Daarna kijken we wederzijds of je langer wilt blijven. Je kunt ook voor de duur van 1 project mee doen!

 

MEER WETEN? AANMELDEN?

Mail of bel Monique: moniquebrug@hotmail.com / 06-27367756

 

 

 

WELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELKOMWELK